2012-01-19

Igår skrev jag salstenta i kursen farmakoterapi. Hur det gick får vi se när domen kommer om ca tre veckor. Men jag måste medge att den var ganska svår. Fick till och med en förhårdnad på pekfingret och långfingret för att jag skrev så mycket på tentan.
Fick förresten VG i förra kursen; etik, relation och process. Känns toppen! Nästa vecka börjar termin fyra. Nu har jag i alla fall några dagars ledighet från allt slit med pluggandet, vilket är skönt. Nu ska jag fixa och dona lite här hemma tänkte jag, men också uppdatera bloggen om hur våran jul och nyår var. Har ju dessvärre inte hunnit med det under dessa intensiv-pluggande-dagarna. Satt uppe till två varje natt för att försöka proppa in lite nyttig information om läkemedlens verkningsmekanismer i hjärnan.

Idag började jag min första lediga tid med att städa hela lägenheten, vilket jag ska fortsätta med imorgon. Efter maten gick vi ut på en lång promenad. Det var jätteskönt, var ute i två timmar och 10.45 km blev det totalt.
Evangeline fick dock stanna hemma från dagis, idag, då hon hade en mardröm inatt. Hon skrek och grät och ropa: "Mamma tagit vägen!" Vilket hon upprepade. Hon undrade vart jag tagit vägen och drömde säkert något tok gällande det, för jag var ju alldeles bredvid henne i sängen. Fick trösta henne länge innan hon slutade gråta, trots att jag sa att jag var där med henne. Stackarn. Hoppas denna natt blir bättre, det är aldrig roligt med mardrömmar.


God natt allesammans!

Mammas lilla tuffing.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0