Kostym till far

Idag (12/6-12) gick jag och Wille ned till stan för att kika på lite grejer, då passade vi på att gå in på Dressman för att se på en kostym till min far gällande bröllopet. Pappa hade redan hittat en som han tyckte om, men vi ville gärna vara med och bestämma. Vi tyckte nämligen att han skulle ha en ordentlig kostym, även om dessa kostar mycket mer. Vi hämtade pappa senare på eftermiddagen och åkte till Erikslund för att prova, men tyckte att vi skulle få bättre service inne i stan så vi åkte dit istället. Mannen som vi talat med under dagen var kvar och ville hjälpa oss att finna rätt kostym till far.
Det var roligt att få se pappa så stiligt klädd. Vi hittade i alla fall en passande kostym till honom, och alla var nöjda. Pappa har ju ändå en ganska viktig roll i bröllopet då jag vill att han ska gå med mig genom kyrkgången fram till Wille och sedan lämna över mig. Jag är lite gammaldags av mig gällande det.
Det blev en grå kostym, vit skjorta, vit fluga och svarta strumpor samt ett svart skärp. Jag tyckte att pappa skulle ha en grå kostym istället för svart då Wille ska ha en svart kostym, och grått passar till alla årstider.
Vi har dessutom silver som en av färgerna i färgtemat och grått matchar lite in i det. Pappa tycker inte om slipsar och jag gillar flugor, så han valde en vit fluga som jag godkände då vitt också är en av färgerna i bröllops färgtemat. Vit skjorta och vit fluga var jättestiligt ihop, även om försäljaren inte trodde det först men sen ångrade han sig. Hela kalaset gick på ca 2500 kr. Vi fick lite rabatter också. Känns toppen, min pappa kommer bli så fin. Han var lite förvånad över att passa i en M-skjorta. Han har varit så duktigt så han gått ner 30 kg och hade förut 5-XL och nu kan han ha M. Bra kämpat på nio månader. Han gick upp i vikt pga hjärtinfarkten, men nu har han tagit sig tillbaka igen och är i toppform.Kostymjackan med ljusblå insida. Jättefint.
Den följde pappas former jättebra och fick ett fint fall.
Kommer bli kanon!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0