Vigselring

Igår (16/6-12) kom wille hem ifrån stan på eftermiddagen med min vigselring. Jag visste inte ens om att han hämtade den, jag fick aldrig veta när den skulle bli klar. Han gick ned på knä, igen, och frågade varför jag älskade honom. Då sa jag: "Därför att du skulle göra allt för mig." Varpå han sa att det instämmer. Sedan skoja han och sa: "Vill du gifta dig med mig?" Hehe... då börja vi skratta. Sen tog han fram vigselringen ur fickan. Den låg i en fin träask. Ringen är så otroligt vacker. Han trädde den på mitt finger och där fick den sitta hela dagen. På kvällen tog jag av mig den och nästa gång den åker på fingret är på bröllopsdagen.
När vi var i Stockholm, i onsdags, ringde de från Wissings och sa att ringen är så liten, jag har små fingrar, och att de inte får plats att gravera bådas namn + datum. Så de ville enbart skriva William i den + datum. Men efter ett tag ringde jag upp och sa att jag ville ha våra första bokstäver i namnen istället + datum (= E & W datum).
När jag såg i ringen stod det W.E datum. Jag tyckte det blev toppen för det är ju bådas första bokstäver i namnen och tillsammans blir det WE = Vi.Min ring är av märket Schalins och heter Solvind.
Har 11 diamanter.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0