Lördag 2012-03-17

Hej kära vänner!
Jag mår fortfarande inte så bra, men det är på bättringsvägen.Idag har jag varit jätteyr och mått illa på grund av det. Igår hade jag jättersvårt att gå för mina ben och fötter var helt stela och ville vika sig. Känns som att alla mina muskler i hela kroppen är jättesvaga och typ "killar eller kliar". Känns skumt. Har även haft stickningar i olika delar av kroppen såsom ryggen, fötterna, knät och ansiktet. Lite ofrivilliga muskelryckningar kommer då och då också... Börjar bli riktigt jobbigt. Vill helst bara sova hela tiden. Men idag har jag försökt vara uppe ett litet tag. Åt frukost med Evangeline och jag har även tvättat två maskiner. Wille har precis åkt iväg för att hämta lite mat åt oss; det blir pizza. Ska försöka ta mig ut en sväng idag också.

Imorgon är en viktig dag så jag måste vara frisk tills dess, i alla fall så jag orkar ta mig hemifrån och orka sitta med under kvällen.
Vi är nämligen bjudna till den församling och kyrka där vi ska gifta oss för att få information om alla präster som arbetar där samt lyssna på vigselmusik för att få lite inspiration, efteråt blir det bröllopstårta. Det är med andra ord en vigselmusikgudstjänst, som det så vackert heter.

Ha en fin helg allesammans!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0