Maginfluensa

Hej bloggen!
Just nu ligger jag i sängen med en kall handduk på pannan. Känns som mitt huvud ska explodera snart, det gör så fruktansvärt ont, bara dunkar i takt med hjärtslagen.
Igår vaknade jag mellan 4-5 på morgonen av att jag mådde dåligt; hjärtklappning, illamående och yrsel samt magont. Gick upp till toaletten och satte mig på golvet där det var kallt. Mådde lite bättre efter ett tag och gick tillbaka till sängen, men sen började det igen. Då fick jag gå till toaletten för att spy. Efter det lade jag mig på golvet utanför toaletten med kudde och täcke mellan varven jag fick gå på toaletten. Jag hade fått någon form av maginfluensa. Det värkte så fruktansvärt mycket i min korsrygg och mina ben samt höfter. Jag grät av smärta emellanåt. Wille gjorde vätskeersättning till mig som jag pina i mig, endast små små klunkar i taget.
Jag kunde inte äta fast jag var hungrig, jag kunde inte dricka fast jag var enormt törstig.
Jag har fått sova hela natten som tur är och nu har jag även ätit lite glass och druckit proviva blåbär.
Försöker få i mig lite vatten för jag kissade inte en enda gång på hela gårdagen. I morse gick jag upp på toaletten och då var urinet alldeles mörk brunt. Måste ha en rejäl vätskebrist, är nog därför mitt huvud värker som bara den.

Nu orkar jag inte skriva mer. Hoppas ni har det bättre än mig just nu. För detta tillstånd är fruktansvärt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0