Måndag 2012-03-12

Då var det en ny vecka. Denna måndag började med att jag gick iväg till Friskis och Svettis för att träna ett jympa medel-pass. Härligt att komma igång igen med träningen. Hela helgen, sedan i torsdags, har jag haft en sån fruktansvärd träningsvärk. Alla, och då menar jag ALLA, muskler i hela kroppen gjorde ont. Muskler som man inte ens visste att man hade, haha! Det är mycket styrke + kondition på dessa träningspass, vilket passar mig utmärkt för jag behöver verkligen träna upp mina muskler, speciellt rygg och mage, för att bli starkare.

Helgen har också varit bra. I fredags följde jag med min far till stan för att han skulle välja ut nya bågar och göra en synundersökning. Han tycker att vi har lika smak och ser ganska lika ut därför tyckte han att det är bra om jag följer med. Dessutom så ser han inget utan sina glasögon så han visste ju inte hur han såg ut i de han provade, hehe... Det slutade med att jag fick ta på mig de bågarna han gillade mest för att visa hur de ser ut på och vilken färg de har. Han tyckte att jag passade i dem bättre, hehe... Vi hade det mysigt på stan. Han bjöd mig på fika efteråt och sedan gick vi hemåt. Men jag stannade till på en leksaksaffär och köpte en ny barnfilm åt Evangeline; Chuggington som handlar om ett tåg (ånglok). Hon verkar faktiskt tycka om det.

I lördags var det melodifestival finalen. Jag ringde och röstade på Loreen, såklart man måste ju heja på Västerås ;), och hon vann! Tyckte verkligen om både låten och texten; Euphoria. Även scenframträdandet var grymt. Enkelt men ändå med mycket anspråk.

I söndags, igår, träffade jag några härliga vänner och de frågade om jag ville följa med dem ut och äta lunch på Spicy Hot, vilket jag gjorde. Vi hade det riktigt trevligt och roligt. Beställde även med mat hem åt Wille för annars hade det blivit liv i luckan.

Snart ska jag ta mig ut i det härliga vårvädret, solen skiner och det är +15, för att hämta dotran på dagis sen ska jag återgå till pluggandet; ska påbörja hemtentan. Mycket att läsa och mycket att tänka på när man skriver.

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!


En bild från förra fredagen (2/3-12).Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0