Summering av helgen

Denna helg har varit ganska händelserik! I fredags blev jag bjuden på en datekväll av karln, fick det i alla-hjärtans-dags-present. Det var bara han och jag som gick ut och åt på en Italiensk restaurang vid namn Limone, det var otroligt gott (3-rätters middag)! Det är alltid mycket folk där så vi var tvugna att boka bord.

I lördags skulle jag uppträda med gospelkören. Evangelistfonden skulle dela ut stipendier och vi i kören var ditbjudna för att sjunga vid detta stora evenemang. Det var superkul, och det kom mycket folk!

I söndags var jag, mamma, Wille och Evangeline på stan och åt mat samt fikade, bland annat, och det var jättemysigt. Mycket skratt blev det. På kvällen tog jag tag i lite plugg. Ska, till seminariumet på onsdag, skriva om egna erfarenheter kopplat till lärande mellan sjuksköterska och patient/närstående/medarbetare samt koppla detta till litteraturen.

Idag är det måndag och det var dags för skola igen. Mådde dock dåligt hela natten. Var super yr och mådde illa samt fick lite svårt att andas och magont. Riktigt läskigt. Fick bita ihop och gå till skolan på föreläsningen i alla fall trots den jobbiga natten. Har även mått dåligt hela dagen och varit yrslig. Haft stickningar/pirrningar i olika delar av kroppen, vet inte vad det kan vara!? Men jobbigt är det. Hoppas på en bättre morgondag då jag ska åka till Virsbo för att fixa håret.

Ha en fin kväll!


En bild på mig från lördagens datekväll.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0