Kostym och bröllopsskor

Idag (2012-03-21) gick hela min lilla familj ned till stan för att W skulle prova sin kostym som kommit. Evangeline var så glad och skötte sig exemplariskt inne i bröllopsaffären. Det hänger ju så många vackra klänningar där som hon tyckte om att se på. Fanns även fina klänningar för barn som hon höll framför sig medan hon titta i den stora guldspegeln. Jag provade ett par skor i vitt satin som var supersköna. Wille provade sin efterlängtade kostym, har tagit ca fyra månader nu sen han beställde den. Han fick ta den på sig och en kvinna som arbetar där tog mått på hur den ska sys upp. Evangeline, och jag, tyckte pappa var jättefin och stilig.
Jag satte en jättevacker tiara med strass på Evangelines huvud och hon kände sig så fin. Hon fick massa komplimanger av personalen, men då blev hon väldigt blyg och gömde sig bakom mig.
Jag var dock osäker på skorna. De är av satin, vilket är väldigt känsligt, och de var ganska dyra. Men jag måste säga att de var så otroligt bekväma. Trots att det är finskor med klack så var de enormt sköna. Nyligen såhär på kvällen fick jag veta av min karl att han köpte dem åt mig. Det tycker jag var väldigt snällt, så nu slipper jag tänka på det. Jag kommer nog kunna gå med bröllopsskorna hela dagen utan att få ont i fötterna, vilket är en stor fördel. Skorna kostar 1190 kr, men jag tror att trots det dyra priset för ett par skor som man ska ha på sig en dag, som kommer det vara värt. Det är viktigt med vad man har på fötterna, de kommer dock förmodligen inte synas men att gå en hel dag med ömma och svidande fötter är inte roligt. Hur skulle man då orka dansa och ha roligt? Då blir ju hela dagen förstörd. Bekvämligheten kommer i första hand, men dessa skor var väldigt vackra också så det blev dubbelbonus för min del. 



Såhär ser mina bröllopsskor ut. Märke: Pure & Precious. Material: satin. Klack: 4,5 cm. Pris: 1190 kr.
Spännet på sidan om bandet är strass. Jag ville ha ett par skor med ett band vid vristen eftersom
då behöver jag inte vara rädd att tappa skorna vid ingång i kyrkan. Läste dessutom i en bröllopstidning att man gör fötterna en stor tjänst av att ha ett sådant "band", som jag kallar det, eftersom det avlastar fötterna något.  



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0