2012-05-21

Hej mina kära bloggläsare!

Nu var det längesen jag skrev. Fy på mig! Men jag har helt enkelt haft fullt upp och datorn har inte ens varit igång. Jag har ju min praktik i tre veckor till på hospice och när jag jobbar fulltid där så finns det inte så mycket tid till annat för man är så trött när man kommit hem. Väl hemma ska man hinna plugga och ta hand om familjen plus planera bröllop. Bröllopet börjar närma sig med stormsteg och det känns som jag verkligen måste ta tag i saker. Hur kunde ett år gå såhär fort? Under förra veckan tog vi långa skogspromenader, blev 40 km sammanlagt. Behöver verkligen ta tag i det här med att komma iform till bröllopet nu, får se hur det ska gå...

Den 8:e maj har passerat och då firade jag och karl 8 år tillsammans. Tänk att vi hängt ihop i åtta år redan. Av mig fick han en snygg grön skjorta från Dressman eftersom han har enbart skjortor i stora storlekar, men nu när han tappat så mycket i vikt så behövde han verkligen mindre storlek för alla skjortor ser ut som tält på honom just nu. Tror Wille tappat drygt 17 kg om inte mer... Hurtigt av honom, själv har man stått ganska still i vikt. Å ena sidan ärr jag normalviktig, å andra sidan vill jag bli mer vältränad.

Har också hunnit med en halvtidsbedömning på hospice och jag var nervös innan men lyckades få godkänt på alla kunskapsområden. Känns toppen! Slutbedömningen är den 7:e juni och innan dess ska jag hinna plugga till ett seminarium, som är på torsdag, och två hemtentor. Hur ska man hinna läsa all litteratur samt skriva när man är nio timmar per dag på praktik? Det är ett enda stort pussel vill jag lova, sen ska man få familjelivet att rulla runt.

Jag ska försöka uppdatera när jag hinner, för det finns så mycket jag vill skriva om... Varför kan man inte plussa på ca 5 timmar per dag så man hinner med allt? Förlängda dagar vore perfekt!


Kämpar på med att få alla pusselbitar på plats... pjuff!

2:a maj 2012

Idag gick vi 20 km på 3 timmar. Vi gick mest på ett skogsspår som var 15 km långt, men sedan gick vi dit och hem på asfalt. Nu har jag riktigt ont i mina stackars ben. Men det var riktigt skönt att få komma ut på kvällskvisten och ta hen härlig och lång promenad i friska luften. Nu har jag suttit uppe och fixat med det sista inför morgondagens seminarium i skolan. 6 A4-datasidor blev det. Nu säger jag tack och godnatt för jag ska upp tidigt imorgon!

RSS 2.0