Tackkort och förstoringar

Idag har vi äntligen tagit oss i kragen och beställt efter "Hjärtligt tack"-kort till alla våra bröllopsgäster och personer som hade en speciell del i samband med bröllopet. Det var verkligen på tiden. Det har varit så mycket med skolan så det liksom glömts bort, trots att jag nästan varje dag påtalat att det måste fixas men ändå inte blivit av.
 
Vi passade även på att förstora lite bröllopskort som ska upp på min fina turkosa tavelhylla ovanför TV:n. Jag valde enbart stående kort att förstora då jag vill få plats med så många kort som möjligt på hyllan. Dock är många liggande kort mina absoluta favoriter. Kommer även förstora dem men det kommer bli ett senare projekt. Måste hitta plats att sätta dem också.
 
Detta är bröllopsbilderna vi förstorat:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Melinda - Mamma till Maja ♥

Vackra kort :)

Svar: Tack så mycket :)
Elin

2012-11-30 @ 00:08:47
URL: http://melindawingren.blogg.se
Lilian

Men så fina bilder! Önskar att vi hade lagt ner mer möda på det när vi gifte oss också. Hoppas det går bra med ex.arbetet...vet hur jobbigt det är att få underkänt (fick det på typ varannan tenta de första åren när jag plugga)
Håll fast vid att du kommer bli en fantastisk sjuksköterska!=) och då kvittar det om nån uppsats blev G på en gång eller inte...=) *massa kramar*

2012-12-01 @ 16:26:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0