Tjutande larm på Ica

Alltså fyyyy vad pinsamt! Vet ni vad som hände mig nyss? Jo det ska jag tala om för er.
När jag var på väg hem från dagis stannade vi till vid Ica för att köpa lite ingredienser som fattades här hemma. När vi ska in i affären, jag och Evangeline, börjar larmet tjuta. Butikschefen ber mig komma ut igen och jag stoppar typ alla som var på väg in. Han tar vagnen och Evangeline ifrån mig och provar gå in igen. Det tjuter!
Han frågar om jag har nåt i vagnen eller nya plagg etc. Då svarar jag: nej inte vad jag vet...
Vi går in och handlar. När jag och Evangeline går ut genom kassorna så tjuter inte larmet. Jag säger det till butikschefen och han tar fram handdetektorn för att genomsöka hela Evangeline och vagnen, men hittar ingenting. Evangeline blev mycket fundersam över det gubben gjorde med den där apparaten.
Detta utför han mitt bland alla folk. Han påstod att det ändå kanske finns någonting i kläder osv som aktiverats så larmet gick igång. Men jag tror att det var fel på deras larm för det tjöt inte när jag gick ut, det tjöt enbart vid ingångslarmet. Det konstiga var att det bara tjöt när jag och Evangeline skulle gå in och inte för någon annan. TYPISKT! Det tjutande larmet förblir ett mysterium!


Kommentarer
Sabina

hihi dom kanske har satt stöldlarmet i fel ände eller början beroende på hur man ser de :P hihih

2012-11-23 @ 22:22:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0