2012-09-20

Hej kära bloggläsare!
 
Nu har jag varit sjuk i nästan två veckor vilket har inneburit att jag fått vara hemma från skolan. Tror felet var att jag var på bättringsvägen och gick till skolan i en dag och blev direkt mycket sämre på kvällen. Sedan dess har jag varit dålig. Hostat massor, snorig, täppt i näsan, orkeslös, ont i kroppen, huvudvärk, ont i halsen, trött etc.
Nu har jag bara suttit hemma och kurerat mig. Massvis med varmt vatten, färska mynta blad, pressad citron och honung innehållande propolis, eukalyptus och mentol. Räknar med att kunna köra examensarbete på måndag igen.
 
Idag har det varit ombytta roller här hemma. Wille har plockat undan, dammsugit och våttorkat golven medan jag har diskat lite. Så skönt med ett nystädat och rent hem nu efter sjukstuga. I vanliga fall är det jag som tar tag i städningen eftersom jag är mest pedantiskt av oss två. Men jag klagar absolut inte skönt med en egen "städtant" här hemma. Dessutom, hör och häpna, hade Wille lagt min brudklänning i tyg"garderoben" efter att vi hämtat den från kemtvätten. Han har sagt att jag skulle göra det eftersom annars börjar den lukta plast då kemtvätten lagt den i plastskynke. Men jag har inte gjort det eftersom jag helt enkelt inte haft lust med någonting och varit orkeslös. Så idag var det förvåningarnas dag då min man har fått några pluspoäng på sig.
 
En konstig sak som drabbat mig är att jag fått fullt med utslag över hela ansiktet som svider och jag är uppsvälld. Känns väldigt jobbigt. Troligtvis har jag fått i mig något jag inte tål, men jag vet inte vad. Mitt ansikte ser hemskt ut. Idag när jag skulle hämta dotran från dagis fick jag lov att sminka mig. Hemskt! Usch, hoppas det förvinner kvickt.
 
På lördag ska jag vara fotograf på ett dop. Försöker förbereda mig lite inför det. Ska iordningställa min Nikon D3100 imorgon och se så allt fungerar som det ska.
 
Ha en trevlig helg allesammans!
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0