Marbodal kök

Nu har jag varit inne på marbodal.se och hittat två kök som jag tycker om och som tillhör cottage-kollektionen.
Den första "Lidingö crème" är absolut min favorit. Ett lantligt kök i modern tappning, precis som jag vill ha det. Tänk att ha så stort kök med en köksö mitt på golvet. Åh, det är verkligen drömmen.
Jag tillbringar mycket tid i köket. Köket är verkligen hemmets hjärta.
Någon vacker dag när vi flyttar till hus ska jag ha ett sådant kök!
 
Under bilderna finns info om köken som står på marbodal.se
 
 
 

Lindö crème

 

Ett romantiskt, lantligt kök inspirerat av den funktionella shakerstilen. Här finns framdragna socklar och utvalda detaljer som krysspröjs och dekorpelare. Köksön har en 40 mm skiva av Carraramarmor med planlimmad Intra Horizon diskho. Övriga bänkskivor i 40 mm vitbetsad ek och underlimmad Intra Barents diskho. Mora Rexx K5 blandare, knoppar Oval borstad, Thermex fläkt och vitvaror från Husqvarna.

 

 

Gillar "spottarna" i taket och det skulle vara ganska unikt att ha spishällen i köksön, som visas på denna bild, med fläckten över fastsittandes mitt i taket och inte mot någon vägg.  
 
 

Form kritvit

 

Ljust och luftigt med luckor och krysspröjs i vår nya färg kritvitt. Generösa arbetsytor i 30 mm mattslipad grå granit. Med skåp som går ända upp till taket blir det mindre damm. Porslinsknoppar, Mora Classic blandare, Elicafläkt, rostfri bänkskiva med insvetsad diskho, hög bakkant och gavel samt vitvaror från Husqvarna.

 Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0