Tapeter

Jag vill jättegärna ha en diskmaskin, men det fungerar inte i det nuvarande köket då det inte går att få ström utan att behöva dra enda från hallen. Detta skulle innebära att vi måste ha elektriker här och eftersom det ändå är så mycket besvär så kan vi lika gärna vänta och göra om allt på en gång. Nu har jag kikat runt lite inne på "inreda.com" och hittat lite tapeter i det stuket jag skulle vilja ha i mitt nya kök. Vi vill ha halva väggen vit panel och andra halvan tapet. Drömmen är att en dag flytta till hus och få ett stort lantligt kök.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna tapet är ganska charmig.
Tapeten får gärna innehålla turkos och rosa färg
med blommor, då jag tycker att det känns lantligt ihop med
vit panel. Eftersom panelen och tapeten kommer mötas vid mitten så
spelar det ingen roll om man har en väldigt "intensiv" tapet med många detaljer
och färger.
 
 
 
Mintgrön bakgrund.
 
 
 
blå bakgrund.
 
 
 
Behagliga färger för ögat.
 
 
 
Denna ger en mer vår-känsla tycker jag.
 
 
 
Denna tapet skulle jag kunna ha i något rum.
Tyckte den var väldigt söt.
 
 
 
Här var alltså några utav de tapeter som jag gillade mest från inreda.com. Skulle vara skönt att få lite uppiggande färger och mönster som gör en glad i köket. Man spenderar trots allt ganska mycket tid där. Samtidigt så tänker jag att det måste ändock vara en tapet som passar alla årstider. Men det är roligt att börja spåna lite på hur man vill ha det, så kan man alltid utveckla det efterhand.


Kommentarer
Anna

Jättefina tapeter! Gillar den översta mest, men alla är så söta. Precis min stil också, ett stooort lantligt kök med vedspis, massa söta barn som springer runt benen och just DEN tapeten! hihi

Svar: Haha ja jag håller med helt och hållet. Vedspis är ju guld värd. En dag Anna, en dag ska vi ha det allt det där! :)
Elin

2012-09-21 @ 11:26:09


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0