Fotvård + ny kalufs

Den 8 augusti åkte jag till Virsbo för att nyttja min, förra årets, födelsedagspresent. Av mina föräldrar fick jag ett presentkort på fotvård. Nu kände jag att det verkligen var dags för det och unna mina stackars fötter lite skönhetsbehandling. Jag väger drygt 18 kg mer nu och mina fötter har ofta ont pga tyngden när jag gått eller stått mycket.
Fotvårdsbehandlingen var superbra. Kändes som att gå på moln efteråt. Jag hade full behandling inklusive fotmassage. Då sa hon att hon inte kan massera runt maleolerna nu eftersom jag är gravid, men när jag vill att förlossningen ska dra igång så ska man massera runt dem. Sitter tydligen punkter som kan orsaka det där. Får väl se om det funkar, Wille får väl massera där sen när jag är fullgången.

Efter fotvården passade jag på att klippa mig på Hårsmedjan eftersom det ändå var i samma lokal. Ville få bort allt mitt slitna hår och dessutom är det mycket behändigare att ha kort hår med en liten bebis hemma. Håret blev kort men det känns skönt att få lite frisyr av kalufsen. Mitt hår lockar sig mycket nu när det inte är slitet längre. Evangeline tyckte jag blev fin och vi har ju nästan samma frisyr nu.
Min nya frilla. Här hade frissan plattat mitt hår.


Kommentarer
zandra

vad fin du vart:) passade du verkligen i:)

2013-08-13 @ 15:26:41
URL: http://zlove.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0