Full fart dagen lång...

hejsan!

Igår hade vi fullt upp. Vi åkte till stan på morgonen för att hämta mina glasögon hos synsam som förövrigt hade helt värdelös service. Sedan gick vi till Öhrmans för att äta varsin räkmacka och därefter åkte vi till babyproffsen. Jag var ute efter ett babynest och fann ett som var passande. Evangeline fick börja välja färg mellan grå och ljusbrun. Det blev den ljusbruna. Vi måste ju välja en neutral färg då vi inte vet om det blir pojke eller flicka.
Sedan blev det Erikslund en sväng, där träffade vi även på mina föräldrar så vi gick och fikade. Jag drack en smarrig chai latte som jag inte gjort på väldigt länge.
Vi åkte även förbi Elgiganten där vi hittade massa bra filmer. Sedan åkte vi vidare mot syrran för att fira Markus som fyllt 14 år.
Vi var där i ca två timmar sedan åkte vi till rocklunda marknad och gick runt två varv. Mamma hittade massa fint men jag snålade och tänkte att jag köper imorgon istället. Evangeline fick åka karusell och äta sockervadd. Jag köpte ett nyckelskåp men knoppen trillade av och hon som sålde fick limma. Skåpet var snett och slarvigt tillagad, men jag var så trött nu så orkade inte gå tillbaka. Wille gick och lämnade tillbaka det åt mig och jag fick tillbaka mina 200 kr. Vill ju ha ordentliga saker när man köper för dyr peng.
Nu var jag oerhört trött. Vi hade gått hela dagen och det var kväll. Ica maxi hade öppet så vi åkte dit för att handla lite till morgondagens frukost. När vi skulle åka hem kom jag inte in i bilen för mina fogar strejkade totalt. Kunde inte lyfta mina ben så fick sätta mig med rumpan först och sedan ta in benen.
Det blev en lång dag och vi var hemma runt klockan 22. Då blev det kvällste med smörgås. Lite gos och lite film sen däckade jag totalt i soffan. Trodde nästan bebisen var på väg ut ett tag när vi satt i bilen. Fick ett enormt tryck nedåt och huggande känsla. Men ingen bebis kom under natten. Kände mig dålig och hade förkylningssymtom hela dagen igår så det kanske är en bebis på gång.
Gårdagens jag med västen på för nu börjar det bli höst. En kvinna på marknaden frågade om jag skulle föda om en kvart för jag hade så stor mage. Direkt efter frågade hon om jag hade två stycken därinne. Hehe... men jag är van, har ju fått höra det hela graviditeten.
Min chai latte.
Babynest inköpt. Har fått höra att dessa är bra så passande på att köpa.
Evangeline åkte luftballong.
Lycklig tjej med rosa sockervadd.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0