Sista augusti och ingen bebis ännu...

Hallå!

Ännu har ingen bebis kommit och det är bara 9 dagar kvar till bf. Har haft förkylningssymtom, illamående och förvärkar samt sammandragningar. Men inget händer. Nu börjar jag bli otålig. Var till barnmorskan i tisdags och då låg bebisen fortfarande högt upp och var rörlig. Verkar som bebisen har det väldigt bekvämt därinne. Mindre bekvämt för mig dock. Fogarna gör så fruktansvärt ont. Är så enormt trött hela tiden också, tur att jag har min mamma här. Hon har haft semester i en vecka och hjälpt mig massor här hemma. Hon städar och donar samt får ordning på saker och ting varje dag. Hon tycker det är roligt att kunna hjälpa till för hon vet hur det är att vara höggravid och orkeslös.
Synd bara att bebis inte ville komma ut, fast det är ju två dagar kvar på denna vecka, för min mor ska få äran att vara med under denna förlossning och vi hoppas bebis bestämmer sig för att komma snart så mamma hinner vara med. I annat fall kommer hon få åka från Fagersta hit i rasande fart vid första känningen.
Wille har masserat mina maleoler på kvällarna men det verkar heller inte hjälpa. Det ska ju tydligen få igång förlossningen. Får se vad denna dag har att erbjuda. Vi har hittat på massor varje dag nu när mamma varit här.

Ha en trevlig lördag allesammans!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0