Bröllopsfoto

 
Min mor och far har varit här denna lördagskväll, och då ville min mor kika igenom lite bröllopsbilder som de kunde förstora. Vilken härlig känsla man får när man ser tillbaka på den dagen. Pirret i kroppen, lyckan och det perfekta vädret en dag i juli. Just a lovely day for a perfect couple.
 
 
 
Kyssen som förenade oss som man och hustru i Badelunda Kyrka, Västerås.
 
 
Första fotograferingsstoppet var vid Tibble alé och dess vackra sommaräng med vårat vrålåk Rolls Royce Silver Cloud. Som dessutom var utnämnd till världens finaste bil, och detta visste vi inte innan utan fick reda på det under bilfärden. Tänk så häftigt. Hur många bilar finns det inte i världen som är fina, men just denna fick priset och stämpeln; världens finaste bil. Det var en positiv överraskning, att det inte var vilken Rolls Royce som helst.
 
 
Sommaräng, dramatisk himmel och en kärlekskyss.
 
 
Vid Tibble alé vi vandra hand i hand på livets väg mot framtiden.
 
 
Nästa stopp för fotografering var Anundshög. Här står vi vid bron över en liten rinnande bäck och massor av härlig grönska.
 
 
Uppe på den största och högsta kullen vid Anundshög. Jag älskade verkligen min långa spanska slöja.


Kommentarer
Erik

Grattis till er båda även om jag aldrig träffat dig Elin men hälsa William ett extra grattis från mig (Erik) och det var några år sen sist vi snackades vid.

Svar: Tack tack! :)
Elin

2013-05-09 @ 21:15:45
Petra

Grattis till er båda!

2013-08-04 @ 14:56:35
URL: http://www.forlovning.n.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0