BB-väskan

Igår bad jag Wille plocka ned kassarna med bebiskläder i till mig som ligger uppe på hyllan i vår stora garderob. Jag och Evangeline satt och kikade på hennes bebiskläder. Det är svårt att begripa att min plutta varit så liten. Nu är hon snart fyra år. Jag fann lite kläder som jag tvättade för att idag kunna packa ned dem i BB-väskan. Tyckte det var dags att börja packa den nu. I väskan just nu ligger fyra body varav en av dem, muminbody, är nyinköpt.
Sedan lade jag ned mjuka vita kungliga tofflor med silverkronor på som min far köpte till bebisen på Sollidens slott när vi var där på semestern. Det finns även vita tunna vantar som bebisen ska få ha på sig, Evangeline hade strumpor för att hon inte skulle riva sig i ansiktet och det gick ju bra det med. Men  nu fick vi bebisvantar av mamma i present och det kommer nog se bättre ut på händerna. Min mamma köpte även två mössor och en byxa samt tillhörande långärmad tröja som nu infinner sig i BB-väskan. Det finns även två söta sparkdräckter som Evangeline hade när hon var nyfödd.
Det var mysigt att få tvätta lite bebiskläder i neutrala färger. Det blev mycket vitt, brunt och grönt. Det var en härlig känsla att kliva in i badrummet och se de små bebiskläderna hänga på tork.
Det jag skulle behöva packa ned är strumpor och det hänger även en vit overallpåse som ska packas ned. Overallpåsen kallas så eftersom den inte har några ben, utan barnet kan ligga fritt och sparka i den med benen. Den har varit Evangelines och jag har alltid tyckt om den. Lade även i lite bindor så nu har jag påbörjat packningen och det känns ett steg närmare. Det är ju trots allt bara åtta veckor kvar.
 
  
Denna apbody och pingvinsparkdräckt har jag packat ned till bebisen. På bilden är en nyfödd Evangeline på BB i Västerås endast ca 5 timmar gammal.  
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0