Öland 7 juli

Efter strandbesöket åkte vi som jag tidigare berättat till Löttorp för att äta. Det stod att de hade Ölands godaste pizza, men jag tyckte den var väldigt saltig. Åt med fläskfilé, sparris och tomater samt mozarellaost.
Wille och mamma tog plankstek som de tyckte mycket om och Evangeline fick köttbullar med mos.
Vi hade det mycket trevligt och satt ute på restaurangens altan och åt. 
Därefter åkte vi vidare till Källa Glassgård för att äta glass i stora lass till efterrätt.
 
 
 
Jag och mor med en varsin "Turisten". Tur att det fanns parasoll att sitta under för jag hade bränt min rygg i solen på stranden och det var ju synd att sitta inomhus när det var så vackert väder.  
 
 
Puss puss från en glassugen Evangeline.
 
En nöjd Wille med sin bananasplit och cappuccino.
 
Far och dotter.
 
 
Min goda glass med palm och apa.
 
 
Liknade marängsviss. Kulglass, maränger, mjukglass, chokladsås, chokladströssel och skumbananer.
 
 
Evangeline med sin gladd "Källamusen" som hon redan hunnit äta av.
 
 
Evangeline ritade en bild inne i ladan som man skulle lämna på bordet så hänger ägarna upp den på väggen sedan. Hoppas de hängde upp hennes teckning. Det hängde massor av olika bilder på väggarna som barn målat.
 
 
Det var en mysig miljö i en gammaldags stenlada. Vi satt ute på gården då det var så fint väder.
de hade även en lekplats där för barn som Evangeline lekte i, men de hade även barnprogram och rithörna inomhus i ladan. Det hade flygit in svalor och byggt bo i ladan uppe i takbjälkarna som vi såg. Vi hörde hur svalans ungar pep i boet.
 
 
Vi var glada och lyckliga med massa glass i magen. Evangeline har sina dansposer, det har blivit hennes signatur på kort nuförtiden.  
 
 
Efter att vi mättat våra magar åkte vi tillbaka till vår mysiga stuga i Grankullavik där Evangeline tokade sig i pappas tröja innan jag och Wille åkte iväg till fyren Långe-Erik för att mysa lite tillsammans under kvällen på vår bröllopsdag. Min mor stannade i stugan med Evangeline och hon somnade strax efter att vi åkt iväg. Det var så många aktiviteter under dagen så det är inte så konstigt att det tog på krafterna. Men roligt hade vi det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0