Bra affärer

Nu i veckan skulle mina föräldrar till KungSängen för att köpa ny säng efter att jag rekommenderat att de skulle åka dit då vi köpte våran säng där, Gustav den III, som har varit kanonbra. Jag och Evangeline följde med dem dit för att kika på säng och det slutade med att de gjorde en toppenbra affär, men det var inte bara de som gjorde en bra affär utan även jag lyckades göra det. Jag frågade mannen i affären vad sänggaveln kostade varpå han svarade 4200 kr, men eftersom jag rekommenderat mina föräldrar att köpa sin säng där och de hade dessutom fått sin sänggavel för halva priset så fick även jag det. Han sa att jag får den för 2100 kr. Då frågade jag hur länge det erbjudandet gäller och han svarade: "Så länge jag kommer ihåg det". Då svarade jag att jag skulle troligtvis återkomma nästa dag tillsammans med min make.
Jag berättade om min affär för Wille som jag var så nöjd över och han tyckte det var bra med mina förhandlingar så vi åkte dit nästa dag för att köpa gaveln. Dessutom hade jag sagt till mannen på KungSängen att det är den bästa sängen och att den är jättebra. Då blev han nog lite glad inombords. Han kom ihåg mig sa han trots att jag är "lite" större nu. Dock ville jag även ha gavelkuddar och Wille lovade köpa dem till mig i bröllopspresent då vi firar ett år som gifta om en månad och då där det bomullsbröllop, då passade det perfekt med gavelkuddar.
Dessutom ville jag gärna ha dem eftersom det kan vara skönt att sitta upp i sängen och ha lite nackstöd när man ammar lilla bebisen som snart anländer.
Wille sa: "Gavelkuddarna kostar 350 kr styck va?" Varpå mannen svarade nej och att dessa vi har valt är dyrare än vanliga gavelkuddar och kostar över 500 kr styck. Där sved det till lite tyckte jag. Mycket pengar, skulle bli över 1000 kr för två kuddar. Men mannen sa att vi kunde få dem för halva priset så det blev ca 500 kr för båda kuddarna. Gissa om vi blev glada? Wille hade tänkt köpa kuddarna ändå och han behövde inte ens säga något innan mannen gav oss erbjudandet. Nu ska de bara tillverkas och vi får gaveln + gavelkuddarna i slutet på juli i svensk kvalitet. Allt är betalat och klart så nu inväntar vi vår nya sänggavel här hemma.
Känns superbra, det var så roligt att göra affärer denna gång. Ibland är det bra att vara gravid när man gör affärer för jag tror att folk inte vågar vara lika hårda då för annars blir det inga affärer gjorda. Liiiite inverkan har det nog i alla fall, man kan ju hoppas.
Nu är vårt letande äntligen över. Vi har köpt en superfin sänggavel som passar till sängen men tillhörande gavelkuddar. Tänk så behändigt att slippa köpa sängram och montera upp den och ta i sär sängen för att sedan stoppa i madrassera och hålla på att böka. Nu kan vi bara sätta en sänggavel mot väggen så har vi en komplett säng eftersom den redan står på träben. Jag är så nöjd över köpet och dealen vi fick. Ibland är det bra att vara ute i farten för man vet aldrig när man snubblar in i en bra affär.
 
 
Det är sänggaveln som syns närmast i bild med tillhörande gavelkudden hängandes över sig som vi köpt.
Tyget ser ut som blåjeans som passar till vår säng då Gustav den III har blått tyg.  
Det kommer bli så otroligt fint i vårt sovrum.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0