Midsommarafton

Idag har jag och Evangeline firat midsommar ute i Dingtuna hos några vänner. Wille jobbade nämligen och vi fick komma på kalasande dit. Vi gjorde kransar, jag gjorde en själv för första gången av klöver och prästkrage (?) men den blev dock på tok för stor för mitt huvud. Evangeline fick ha en krans på sig som Lilian gjorde. Evangeline hade även sin Sverigeklänning på sig. Karlarna satte upp och klädde midsommarstången och barnen badade i poolen. Evangeline var en tapper kämpe som inte ville sluta bada. Hon gillade att plaska i den lilla barnpoolen.
Det blev tårta i massor och skattjakt för alla barn. Evangeline hittade sitt paket med klistermärken och ett paket russin i. Hon blev så glad och tyckte det var så roligt att leka med alla, hon ville inte åka hem trots att ögonlocken många gånger var nära på att trilla ned. Hängmattan var också en succé att gunga i. Big mama (jag) fick tillslut förklara för Evangeline att hon får leka en annan dag, för jag orkade inte mer. Man blir fort trött och orkar inte så mycket i värmen som gravid med stor mage. 
Vädret var på topp och det var en helmysig dag utomhus. Vi åkte hem runt 18:30 och både jag och Evangeline är trötta. Hoppas ni haft en trevlig midsommar allesammans!  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0