Helgen

 
Halloj!
 
Helgen har varit fullspäckad. I lördags var vi hem till Willes syster för att där överraska deras mamma som fyllt 65 år med ett grillkalas. Vi grillade och åt gott. Vi stannade hela kvällen och åkte hem mellan 23 och midnatt. Jag var helt slut när vi kom hem. Wille satte igång en film och jag somnade i soffan (som vanligt).
I söndags var jag och Evangeline bjudna på cirkus (Brazil Jack) av faster Sara. Det var riktigt trevligt, men Evangeline blev rastlös på slutet. Cirkusen pågick i cirka två timmar. Hon tyckte det var mycket roligare att leka med sin snurrleksak som lös i olika färger och hon längtade efter att få en ballong när cirkusen var slut, vilket hon även fick då hennes farmor köpte en fin rosa hjärtballong med enhörning på. Därefter gick vi till Sara i det soliga vädret och åt mat. Evangeline fick leka lite med sina kusiner. Sedan kom Wille och hämtade oss och jag började plugga.
Ikväll blir det plugg för hela slanten. Jag har två seminarium imorgon plus en inlämningsuppgift. Känns ju som att jag måste sätta fart för att hinna. Men jag passade på att sitta ute på balkongen i solen med en glass i handen när jag kom hem från dagens arbetssamma dag. Måste samla lite energi först.  
Nu ska jag plugga för jag vill helst få lite sömn också innan morgondagens skoldag. Det var längesen jag var i skolan, har ju varit ute på praktik hela vårterminen (16 veckor). Sedan är det bara onsdag och torsdag kvar på äldrevårdsplaceringen denna vecka, därefter drar jag vidare till primärvården i två veckor.
 
Trevlig måndag allesammans!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0