Söndagen

Igår tog vi en skön promenad ned till stan. Evangeline ville så gärna till söndagsskolan och leka. Längesen vi gjorde det nu. Därefter fikade vi lite och började promenera hemåt tillsammans med Sara L. Blev en lång promenad med lite omvägar och vi hade mycket att prata om. Härligt att få komma ut och röra på sig i friska luften och träffa samt prata lite med bekanta människor. Dessutom fick jag visa upp vår Phoenix som satte guldkant på någras tillvaro som fick hålla i honom.Phoenix i vagnen på väg mot stan under förmiddagen.
Glad kille. Han låg vaken i vagnen hela vägen till stan och var så nöjd och kikade på sin omgivning i vagnen.

Evangeline vill plocka massa fina höstlöv från backen.På hemvägen ville Evangeline att jag skulle ta kort på henne vid stenen.
Phoenix fick en dinglis i present av Sara som han kan ligga och beundra.
Vi gick vid 10:30 och kom hem 15:00 alldeles vrålhungriga. Och mina fötter värkte lite eftersom jag inte hade lämpliga promenadskor, men ändå skönt att få vara ute en längre stund måste passa på medan vädret tillåter.
Evangeline fick stå på åkbrädan men också gå lite emellanåt. Då passade hon på att gå i vattenpölar och plocka pinnar samt löv att leka med.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0