Barnvagnsstrul

 
Hej! Full rulle som vanligt!  Tänkte berätta lite om den senaste nyheten i vårt liv. Vi köpte en ny barnvagn i fredags för en vecka sedan, en Babytravel Buffalo,  som var på rea hos Babyproffsen.  Vi testade den i affären och det kändes bra.  MEN när vi kom hem och testkört vagnen utomhus så kändes det inte bra.  Phoenix ville inte sitta i vagnen. Vid oojämnt underlag så blev vagnen väldigt hoppig och jag var rädd att han skulle flyga ur vagnen eller få hjärnskakning (överdrivet jag vet). Fjädringen var dålig och vagnen blev stel och stum. Phoenix ville inte sova i den och det var ingen fröjd att vara ute på promenader längre.  Det blev bara korta stunder till lekparken så dottern hann knappt leka innan han ville hem igen. Det var inte heller roligt att gå på kullersten inne i stan.  Fick gå som en snigel för att han inte skulle bli ledsen.  När han väl lyckades somna så varade det inte länge... för blev det ojämnt underlag så skramla och durra vagnen så han vaknade igen. 
Vi fick helt enkelt åka tillbaka till Babyproffsen och byta vagn.  Dock var det inget öppet köp på vagnarna,  men vi lyckades komma överens ändå och vi kom istället hem med en dyrare men bättre vagn. Det blev en Brio Smile i färgen deep ocean blue.  Idag traskade vi ner till hamnen och Phoenix bara njöt i vagnen.  Han somnade sött och när han vaknade så satt han lugnt och bekvämt och kikade på allt i omgivningen.  Det var en fröjd, inte ett endaste gnäll! Dessutom var vagnen helt underbar att köra. Den lever verkligen upp till sitt namn, då man ler när man kör den.  Skönt att det ordnade sig tillslut efter allt strul! 
 
 
 
Första vagnen; Babytravel Buffalo som varken Phoenix eller jag gillade. Väldigt hård vagn. Passar bra på plan mark och shopping inomhus, men inte i terräng. 
 
 
 Nya vagnen; Brio Smile i färgen deep ocean blue. Skön att köra och Phoenix gillar den. En riktigt bra vagn. Dessutom har den stor varukorg vilket är bra när man är ute på äventyr eller ska shoppa. Han sitter ganska högt i den också vilket är bra, dels kommer han närmare mig och han kan även se sin spännande omgivning bättre. 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0