Prinsesstidning

 
 
I tisdags när jag hämta dotra på dagis i regnet, gick vi förbi affären och handlade till middagen. När jag stod vid kassan såg jag hur Evangeline satt vid tidningarna och såg på en specifik prinsesstidning. Hon kom till mig och jag frågade vad hon kikade på. Då visade hon tidningen för mig och jag sa att jag kunde köpa den åt henne. Första tidningen hon fått. Flickan var överlycklig och tackade mig massor. Bäst var jag också enligt henne. Bland annat fick jag även höra "jag är så stolt över dig mamma". Då kunde jag inte hålla mig från skratt. Hon är ju så gullig min flicka. Väl hemma ritade och pysslade hon i sin prinsesstidning. Vid 4 års ålder har det bara handlat om prinsessor; klä ut sig till prinsessa, se prinsessfilmer och leka prinsessa. Favoriten är Ariel. Evangeline sa till mig att hon tycker Ariel sjunger finast, därför är hon favoriten. 


Kommentarer
zandra

Åhh så söt hon är:) och så härligt med ungar som inte tjatar. Måste vara roligare som förälder att köpa till sitt barn då. Såg en pappa i affären med sin som häromdagen. pappan sa till sonen att han fick gå och kolla på tidningar, Sonen kollade på en lego tidning och sen gick han till sin pappan. han sa inget utan pappan sa.
-hittade du något?
-ja, en lego tidning
-ja men hämta den så köper vi den
- säkert?
-ja,
- åhh tack pappa, jag älskar dig.
sen sprang han och hämta den.
det var så härligt att se hur pappan tyckte dte var så trevligt att handla med sin son och hur man såg hur sonen uppskattade det han fick.

Svar: Ja visst är det härligt :) Jag fick också höra "jag älskar dig" hela tiden den dagen.
Jag såg hur hon satt och kikade på tidningarna och tyckte det var så sött så jag ville
så gärna köpa åt henne. Hon har ju varit en sån duktig storasyster så hon
måste ju få lite extra belöning då och då.
Elin

2014-04-10 @ 17:49:54
URL: http://zlove.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0