Saker upp till öronen...

Hej kära bloggläsare!
 
Har varit dålig på att skriva, men jag har en reparerakt.  Min mor halkade på en osandad isfläck den 11 januari och bröt fotleden på 3 olika ställen.  Sedan blev hon opererad och gipsad. Jag släpade med barnen i ur och skur på bussen för att hälsa på henne på lasarettet.  Ironiskt nog låg hon på samma avdelning som jag praktiserade på, nämligen akut ortopedisk avdelning.  Några kände igen mig och frågade om jag varit där på praktik.  
När mamma blev utskriven från sjukhuset så klarade hon inte av att göra någonting själv. Det enda var att ligga i sängen med det smärtande gipsade benet i högläge samt hoppa på ett ben med hjälp av gåbord till toaletten.  Jag flyttade tillbaka till mina föräldrar och har bott här i över en månad nu med barnen.  Jag städar, lagar mat, handlar, tvättar och sköter två barn som ska lekas med och pysslas om samt tar hand om mamma och springer ärenden. Pappa har inte kunnat göra mycket för han knäckte ryggen rejält när han skulle lyfta upp mamma när hon bröt sig då ambulanspersonalen vägrade göra det. 
Igår åkte dessutom pappa in till sjukhuset i Västerås på grund av kraftiga bröstsmärtor, ont i käke och tänder samt huvudvärk.  Ambulansen var här och klämde på honom vid bröstet varpå han ramlade ihop av smärta.  Han fick spendera natten på hjärtavdelningen men kom hem idag. 
Som ni kanske förstår så har jag fullt upp, plus att jag planerar sonens dop. Jag orkar nog snart inte så mycket mer. Behöver lite ledigt känner jag. Det har inte varit en lätt tid. Men jag hjälper gärna min mamma.  Hon tog hand om mig när jag var liten,  så det minsta jag kan göra är att ta hand om henne nu när hon behöver min hjälp.  Jag är ju ändå mammaledig och har möjligheten. 
Då vet ni vad jag sysslat med. Ibland hinner jag inte ens utanför ytterdörren innan dagen är slut. Det är ansträngande att på heltid ta hand om två barn,  två föräldrar och ett helt hushåll all by my self. Men det är inte alla som har turen att ha en privat sjuksköterska hemma ♡ 
 
 
Mammas gipsade opererade ben. Det blev plattor och 8 skruvar för att reparera de skadade områdena. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0