Julgransplundring

Denna söndag bjöd på julgransplundring i växhuset tillsammans med massor av andra föräldrar och barn. Evangelines faster Sara hade ordnat biljetter till oss alla. Vi dansade i ring, sjöng och fikade samt var med i lottdragning men vi vann dessvärre inget. Jättetrevlig eftermiddag blev det. Julen måste ju dansas och sjungas ut också. Tomten kom även på besök och delade ut godispåsar till alla barn. Evangeline var inte så intresserad av tomten men däremot väldigt intresserad av godiset. Jag dansade med flickorna och Wille stod en bit ifrån med Phoenix eftersom de sjöng ganska högt i mikrofon. Härligt att få spendera tid med familjen och känna att man själv blir som barn på nytt, speciellt när vi sjöng och dansade till "Prästens lilla kråka".
Sara och flickorna sitter och tittar samt sjunger med till "heja bamse".
Dotran min sitter snällt och lyssnar på sång och tittar på lite teaterspel med Bamse och Baloo.


Min fina Evangeline. Härligt det var med riktig musik i form av dragspel.Sonen ville vara i min famn och somnade sött vid fikat.
Evangeline med sin godispåse hon fått av tomten och vid julgranen vi dansade kring.
Kusinerna.Evangeline och jultomten.
När jag dansade med barnen runt i ring.Det roligaste idag var att få se att ALLA mammor hade sina mobiler framme och fotograferade samt filmade. När vi skulle sjunga "så här gör mammorna var dom står..." ja... då var det inte svårt att lista ut!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0