Dopmaten

Vi var ca 50 gäster på Phoenix dop och vi hade beställt 4 smörgåstårtor, 16 bitars, två stycken var räktårta samt 1 rostbiff och en ost-och skinktårta. Riktigt goda var dem och vi fick mycket beröm för de goda smörgåstårtorna, så det var roligt att det blev så lyckat. Det räckte till alla och vi fick till och med lite över som vi kunde ta med hem och äta nästa dag. Smörgåstårtorna beställde vi från Ica Maxi Hälla. Vi beställde även fika tårtorna därifrån, från deras bageri. Jag var lite orolig först för hur det skulle bli, men det blev superbra och tårtorna blev verkligen jättegoda. Jag designade tårtorna själv och de lyckades göra dem så som jag ville ha dem.  Vill man ha bra och goda smörgåstårtor samt tårtor men ändå inte betala hemska summor så rekommenderar jag verkligen Ica Maxi Hälla.
 
Doptårtan med marsipan och blåa choklad fötter. Många trodde det dock var plast, men blev förvånade över att det finns blå choklad. Goda var dem i alla fall. Guldkronan var däremot plast och dem har jag sparat nu och kan återanvända när jag bakar egna tårtor vid något tillfälle.
 
 
Dags att servera gästerna.
 
 
Tårtorna står uppradade, 4 stycken. Förutom tårtor så serverades även mandariner och vindruvor.
 
Tårtans innehåll: blåbärsgrädde, blåbärssylt och vaniljkräm. Vi körde på temat blått all the way.
 
MUMS! Gapa stoooort... Otroligt god tårta. Man måste ju göra till sig lite på kort!
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Marie

Hej Elin!
Jag är på jakt efter 3 st sådana guldkronor du har på dina tårtor! Tänkte höra om du möjligtvis inte säljer dom?
Det är till min sons namngivning.
Jätte vackra tårtor :-)


Svar: Hej! Dessa kronor fick jag av Ica Maxi när jag beställde tårtor där från deras konditori. Hör med dem om de har? 😊
Elin

2018-05-21 @ 21:35:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0