Lite smått och gott från dopfesten

Många tog flera omgångar av de goda smörgåstårtorna. Riktigt lyckat måste jag säga.

 
Alla gäster ville hålla i vår Phoenix, men de fick stå i kö för att få chansen till det. Här sitter han i sin fasters famn.
 
 
Jag fotograferade inte mycket, men när jag väl gjorde det fångade fotografen mig. Ser ni Phoenix söta små svarta lackskor och basker bredvid mig vid barnstolen?
 
Dopbeviset.
 
Gästerna hade det trevligt. Mycket prat och mycket skratt. Alla tackade för en underbar dag när de skulle gå hem så jag måste säga att det glädjer mig att det blev ett lyckat firande. Även om min far och fammo ser något skeptiska ut på denna bild.
 
Stiliga karlar.
 
På dopet serverades ingen alkohol. Jag anser att det är ett barn som ska firas och inte ett tillfälle för vuxna att dricka. När alkohol efterfrågades svarade jag: "Jesus gjorde vatten till vin, men idag gjorde han vin till vatten".
 
Doppresenter. Sabina hade hittat ett papper med rävar. Phoenix första gosedjur är en räv som han alltid sover med. Hon hade tänkt till lite extra.
 
Den där Ilija ska alltid bråka med mig!
 
Jag och Linda står i kön till tårtorna.
 
 
Fina Anicka är nog sugen på lite kaffe/te och tårta tror jag.
 
Denna bild har jag skrattat åt. De tre krulltottarna. Lite krullig, lagom krullig och mycket krullig. Tripp, trapp, trull.
Olle är dessutom yngst, sen kommer Sabina och min fammo är äldst. Klockrent! Här ser de på paketöppningen.
 
Vi och gudföräldrarna + Bella.
 
Vi och mina föräldrar.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0