Barnfestivalen

Hittade detta inlägg liggandes sparat här på bloggen, men som aldrig blev publicerat från den 25 maj i år så ni får läsa om det nu istället:
 
I lördags var det barnfestivalen här i Västerås. Det var varmt och härligt hela dagen med skinande sol. Dock mycket folk överallt så man blev ganska utmattad. Speciellt av att stå i alla köer här och var. Vi sällskapade med min svägerska och hennes barn (Evangelines kusiner). Evangeline ville bli ansiktsmålad till en groda, vilket min fina vän Anicka kunde stå till tjänst med. Barnen träffade även Mumin som de hälsade på. Evangeline fick även prova vara brandman. Hon fick hjälp och rock samt spruta vvatten med en stor slang. Tanken var att få ned små eldar som stod upp. Evangeline lyckades få ned alla. 
Efter en heldag ute blev Phoenix ledsen och ville hem. Ingenting hjälpte längre. Han ville inte vara i vagnen längre, utan han ville hem till sin säng. Då ska jag påpeka att klockan var 16.00 och han hade inte sovit middag. Såklart skulle alla med barnvagnar hem och bussen fylldes på snabbt. Vi fick invänta nästa. Folk trängde sig före, men då gjorde jag likadant för jag hade väntat längst. Jag fick plats och andra fick bli kvar  och vänta på följande buss.  Men jag hade väntat länge och de hade precis kommit så jag anser att det var mest rättvist. Det var såååå skönt att komma hem.  Mina fötter gjorde ont och barnen fick vila. Evangeline lade sig i sängen och kikade på film och Phoenix fick middag samt leka med sina saker. 
Tycker det är mycket roligt att Västerås anordnar stora evenemang för barn, det behövs och det är uppskattat av både barn och vuxna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0