Lördagsnöje

Idag är vi alla friska och krya, vilket jag är mycket glad för. Idag gick vi på vår andra husvisning; mitt favorithus. MEN det var till en besvikelse + att det var så mycket folk på visningen så jag visste knappt vart jag skulle sätta fötterna. Vi får fortsätta leta. Jag kikar in på hemnet stup i kvarten och hoppas på att drömhuset finns där och bara väntar på mig. 
 
Annars då? Evangeline har börjat på en riktig balettskola idag. Hon var så duktig, tror det kommer bli bra. Hon har länge velat dansa balett. 
 
På kvällen hade vi Olga här en sväng. Barnen älskar henne. Jag har busat och lekt med barnen samt ätit godis. Trevlig lördag gott folk! 
 
 

Husjägarna

Då var vi med i matchen! Jag och min man + barnen har börjat året med vår första husvisning ute på landet. När mäklaren ringde, tror ni jag gav ett bud? Nej... huset var tyvärr för litet. Det var till en viss besvikelse. Det såg mycket större ut på bilderna men i verkligheten enbart något större än våran trea. Vi söker ett hus med stora ytor med många möjligheter. Detta hus låg mellan Dingtuna och Lillhärad, Willes favorit. Men i helgen är det dags för mitt favorithus. Får väl se om det är enligt förväntningarna. Vi har haft sjukstuga här hemma, men jag håller tummarna för att vi ska må bra denna helg så vi kan se på huset jag längtat efter att se. Vi fortsätter jakten efter drömhuset på landet! 

Nytt år

Hej alla bloggläsare! 
Nu har det varit både jul och nyår. Känns bra att det är år 2015 så vi kan lämna år 2014 bakom oss, då det varit ett riktigt skitår för våran del. 
Vi firade jul hemma och nyår hos min svägerska, sedan har jag jobbat mestadels. Var bara ledig julafton och juldagen. Jag ser framemot detta år, det är ett oskrivet blad så se till att skriva en bra berättelse utav det! 
 
 
RSS 2.0