6 år

 
 
Idag den 27 juli är ingen vanlig dag, för det är min dotters 6 års dag! Min lilla fina Evangeline har blivit till en modig, viljestark och klok tjej. I höst börjar hon förskoleklass och antar sig nya utmaningar som hon brukar klara galant.
För 6 år sedan blev jag mamma för första gången, allt var så nytt en ändå så självklart. Jag var/är världens lyckligaste. Hon tog mitt hjärta med storm och gör det än idag. Men tiden går fort, jag kan knappt förstå att hon är 6 år!? Evangeline har ett stort hjärta, hon bryr sig om andra människor och sina vänner. Hon är en god medmänniska och det gör mig oerhört stolt. Hon är en fantastisk storasyster. Hon vågar sätta andras behov framför sina egna, men hon vågar också ta för sig och göra sig hörd. Hon älskar att pyssla, sjunga och dansa. Jag kan se mycket av mig själv i henne. Evangeline min flicka, jag vore ingenting om du inte fanns!
 
 
 
 
 

Elins tvätteri AB

Har försökt ladda upp bilder under dagen utan framgång! Gör nytt försök imorgon. 
Idag har jag tillbringat kvällen i tvättstugan och hängt ut tvätten. Det är så underbart att kunna hänga UT tvätten. Den blir helt annorlunda. Doftar sommar, blir mjukare och torkar fort av vind och sol. Just lovely! 
Imorgon kommer det massa gäster. Det är kalas som står på schemat. Dags att sova! Ha en fin helg. 

Mjölkkannor

 
Har ni sett så fina mjölkkannor? Dessa åkte jag enda till urskogen i Arboga för att hämta. Nu står de och pryder min trädgård, två stora och en liten. Inte det lättaste att få tag på nuförtiden då de äkta är från en svunnen tid och många har tyvärr rostat bort. Jag är nöjd med mitt fynd. 

Promenad med familjen

 
Idag tog vi en härlig kvällspromenad. Jag, Wille, Phoenix och hunden. Evangeline lekte med sina kompisar som vanligt. Bara vänner som gäller nuförtiden. Men det är underbart att hon inte behöver vara ensam utan har vänner som dessutom är i samma ålder. Vi har det bra här på landet vid mälaren och försöker njuta av vår tillvaro. 

Livet på landet

 
Tänk er att få uppleva denna syn under en sommarpromenad med familjen. Ängar, grusväg, kor, hästar och lugnet. Skulle inte byta bort detta mot asfalt, trafik och avgaser. Älskar att bo på landet, det är här jag hör hemma! 

Odla

 
I maj odlade jag potatis, morötter, ärtor, rädisor, smultron och jordgubbar i planteringslådor med gott resultat. Härligt att kunna gå ut och dra upp färsk potatis till middag. Riktigt goda är potatisarna. Nästa år ser jag framemot att fräsa upp ett stort odlingsland. 
 
 
 
 

Clematis

 
Här är min fina clematis som klättrar på husväggen! 
 
 

Nytt kapitel

Hej kära bloggen! Väldigt längesedan sist. Jag har minst sagt haft fullt upp med livet, så jag har lagt bloggandet helt åt sidan. Jag började arbeta som sjuksköterska på barnavdelningen i september förra året. Jag jobbar 100% vilket innebär att man "bor på jobbet". Men det är ett fantastiskt givande arbete och jag trivs. Vi har även flyttat till hus på landet och stortrivs. Men inte nog ned det, vi har skaffat en hundvalp också. Hon heter Francine och är en mops. 
Vi har börjat ett nytt kapitel i livet; skaffat hus och hund. 
Barnen mår bra och nu står Evangelines 6-års kalas inför dörren. Kan ni tänka er att min lilla plutta blir 6 år och ska börja förskoleklass? 
Jag tänkte försöka börja skriva mer regelbundet igen. Jag har massoooor att skriva om. Ha det bra kära läsare! 
 
 
 Vår lilla Francine trivs ute på landet med oss. 
RSS 2.0